Comiat de l’Encarna


Durant l’ultima reunió de l’AMPA (4 de febrer), la nostra presidenta, l’Encarna, va presentar la seva dimissió per problemes personals i falta de disponibilitat. Els membres de l’AMPA que érem presents a la reunió vam acollir la seva decisió amb respecte però amb inquietud davant la responsabilitat que l’Encarna ens traspassava.

Volem que quedi constància que durant els últims anys, L’Encarna ha portat tot el pes de les gestions i activitats que l’AMPA ha organitzat. Hi ha dedicat moltes hores i molt d’esforç amb l’únic interès de col·laborar amb les mestres i aportar el seu gra de sorra pel bon funcionament de l’escola i el benestar dels alumnes.

La majoria de nosaltres recordem que quan vam arribar a l’escola, a les reunions de l’AMPA només érem dos o tres i l’Encarna al capdavant. Ella estava encantada de rebre’ns ja que en els darrers anys s’havia trobat bastant sola, només amb l’ajuda esporàdica d’algunes mares voluntàries. La seva actitud decidida a treballar en solitari però amb alegria, sense escoltar crítiques improductives, va garantir la continuïtat de l’AMPA i va facilitar la seva transformació en una entitat amb major participació.

Encarna: els membres de l’AMPA et diem gràcies i fins la propera reunió ja que sabem que podem comptar amb tu sempre que calgui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s