Recepta de Cuina (1): Pastís de verdures


INGREDIENTS
-300 gr. de pastanagues
-250 gr. de mongetes tendres
-50 gr. de pesols
-1/2l. de nata líquida
-4 ous
-2 clares d’ous
-mantega
-pa ratllat
-sal
-pebre
-crema de verdura o maionesa

ELABORACIÓ
Primer coem les mongetes, les pastanagues i els pèsols. Després preparem una crema barrejant els ous, la nata, la sal, el pebre, i per últim, les clares que haurem muntat a part.
Posem una mica de crema en el fons d’un motlle, en el que ja haurem col·locat la mantega i el pa ratllat. Després posem les mongetes, una capa de crema, les pastanagues, una altra capa de crema i per últim, els pèsols i una altra capa de crema. Posem el motlle en el forn, al bany maria, durant 75m a una temperatura de 160 graus.
Passat aquest temps esperem a què es refredi, traiem el pastís del motlle, el tallem en talls, el servim en el plat i l’acompanyem amb una mica de crema de verdures (per exemple de carbassa) o amb maionesa, segons es prefereixi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s