PLA CATALÀ ESPORT A L’ESCOLA

L’Escola, juntament amb l’Ampa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa han sol·licitat adherir-se al Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) que intenta promocionar la pràctica esportiva en centres educatius a les etapes de Primària i Secundària d’arreu de Catalunya.

Aquest pla permet que els alumnes dels centres educatius puguin gaudir de noves i diferents activitats esportives en l’horari extraescolar gaudint de les instal·lacions de les escoles i instituts.

El pla vol combatre els baixos nivells de pràctica esportiva entre els joves i les joves en edat escolar, el sedentarisme, així com fomentar hàbits saludables tot gaudint d’activitats físiques i esportives.

Tot això implica que l’AMPA ha d’organitzar una secció esportiva amb la participació d’alumnes de l’escola, pares i mestres, per poder coordinar i impulsar nous esports i activitats físiques.

Esports com l’esgrima, el tennis, el voleibol, activitats de circ, bàdminton, hoquei podran tenir entrada com a promoció o participació en competicions recreatives amb la possibilitat d’aprendre nous esports i poder competir amb nois i noies d’altres centres.

Més informació a http://www16.gencat.net/esport/esportalescola/index.htm

Us animem a que participeu en les activitats que es proposaran a partir del curs 2008-2009!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s