Programa de divulgació científica

El programa “QUÈQUICOM”, de divulgació científica va oferir el dimecres 28 de gener, un capítol dedicat als polls. Sabem que aquest tema afecta gairebé totes les escoles de Primària i creiem que pot resultar molt útil per a vosaltres i per als pares i mares de l’escola.

En el programa expliquem com són i com es reprodueixen aquests insectes, però sobretot investiguem quin és el producte més efectiu per eradicar-los i quina és la manera correcta d’aplicar els tractaments. També pot ser atractiu per als nens entendre com són els polls des del punt de vista fisiològic a través d’un poll gegant que hem construït expressament per fer aquest programa.

En aquest “Quèquicom” visitem una escola que pateix aquest problema i que ha decidit instaurar “el dia del poll” per intentar eliminar els polls d’una vegada per totes.

Pel que hem pogut comprovar, encara hi ha molts dubtes entre pares, mestres i fins i tot farmacèutics sobre com es poden atacar els polls d’una manera efectiva. En el “Quèquicom” us ajudem a aclarir-los. El programa s’emetrà el dimecres 28 a les 21.30 al canal 33.


http://www.tv3.cat/svp2/svp2.swf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s