Carnestoltes 2018: Obrim la Rua Infantil!

Benvinguts a la pàgina oficial de la Comparsa de Carnestoltes!

Com a actuals guanyadors, tenim l’honor de ser la primera Comparsa de la Rua Infantil del 2018.En aquesta pàgina trobareu tota la informació rellevant i els avenços que anem fent.

Animeu-vos a participar, de ben segur que serà un gran record per vosaltres i els vostres fills!!

Clica la imatge per veure les fotografies de la comparsa guanyadora!

Carnaval Isaac Peral 2017 (493)
Galeria d’imatges Carnestoltes 2017

Les temàtiques proposades per la nostra Comparsa pel proper Carnestoltes 2018 son:.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt: Recreació del nostre Parc natural però des d’una visió mitològica: Cova del drac, els Tres Druides, fades, follets…

Escudella a la Plaça Vella: Vestits de tots els ingredients necessaris (patata, pastanagues, pilota, botifarra…) i un gran foc, cuinarem el plat preferit dels catalans: l’Escudella. A la carrossa no faltaran la cuina i el xef, que anirà enfarinant al públic. Pel ball farem bullir l’olla!

Inventors i Invents dels carrers  de Ca n’Aurell: Es tracta de disfresses d’invents liderats pels seus creadors, en versió esbojarrats, és clar! Galileu acompanyat de telescopis i termòmetres, Arquímedes mig nu cridant ‘Eureka!’, Marconi seguit de ràdios, Volta amb les seves piles, etc.

Al·legoria kafkiana de la metamorfosi: Al·legoria del canvi, passarem de ser uns bitxos o erugues a unes magnífiques papallones. La transformació la farem dins d’un gran capoll i sortirem amb les ales tunejades amb desitjos de canvi i reivindicacions transformadores: llibertat, pau, eradicació del racisme… o les que decidim entre tots.

I el resultat de les votacions ha estat el següent:

Gràcies a tots els participants! Com veieu, tenim un empat al capdavant, haurem de desempatar a la propera reunió amb un vot de qualitat! Seguiu atents a les novetats!!