Benvinguts al curs 2018-2019

Aquest dimarts 18 vam celebrar la primera reunió del nou curs, podeu trobar l’acta al menú lateral i hi trobareu les següents conforme es vagin fent la resta de reunions.

En aquesta primera reunió, com és habitual, vam gaudir d’un nombre elevat de pares interessats a participar i conèixer què fem i quins nous projectes tenim per aquest any. 

Esperem que us animeu a venir i implicar-vos a l’escola, un espai de creixement pels nostres fills que ens obre les portes per caminar al seu costat!

5es JIEs – Cerca dels continents

Aquest dissabte 12  de maig vam celebrar les cinquenes JIES d’aquest curs 2017-18.

Podeu veure a les imatges que aquest cop han estat enmig de la natura i s’ho han passat molt i molt bé! Gaudiu de les fotografies

5es Jies - La Cerca dels continents
Galeria d’imatges

Casal d’estiu 2018 a l’Escola Isaac Peral!

Encara falten un parell de mesos per acabar aquest curs escolar, però ja estem tots pensant en com ens organitzarem l’estiu eh que sí?

Doncs us esperem a la reunió informativa el proper dijous 26/04 a les 16:45h a la biblioteca de l’escola on us informarem del nostre súper Casal d’Estiu:

Cliqueu per descarregar el full d’inscripció

Del dilluns 25 de juny al dimarts 31 de juliol, l’AMPA organitzarà el Casal d’Estiu a l’escola, obert als alumnes de P3 a 6è, al barri i a la ciutat.

És a dir, per tothom qui ho necessiti!

Per tant, us agrairem que en feu difusió entre familiars i amics. Els nens que el proper curs comencin P3 poden també inscriure’s.

Cliqueu el cartell per descarregar la informació i el full d’inscripció, que es pot enviar per mail a Recresport o deixar el paper a la bústia de l’AMPA.

Escudella a la Plaça Vella!

Aquí teniu el recull fotogràfic de la nostra súper comparsa de Carnestoltes!!

Vam cantar, vam ballar, vam riure i vam gaudir d’un gran matí de carnestoltes. I aquí en teniu el testimoni gràfic de la mà del company i pare de l’escola, Jordi Garrabou:

Escudella a la plaça Vella
Cliqueu per veure la galería d’imatges!

Gràcies Jordi pel testimoni. I moltes gràcies a tots i a totes els que heu treballat per fer-ho possible!

Fins la propera!

FESTA DE BENVINGUDA 2017-18!

Aquest diumenge 8 d’octubre vam celebrar la Festa de Benvinguda per l’inici del curs, moltes gràcies a totes les famílies que vau participar-hi, tant  a les activitats com en el pica-pica. Vam poder gaudir dels diversos tallers de manualitats i d’esports, a càrrec de l’AMPA i de l’Sferic, a qui agraïm la col·laboració!

Clica la imatge per accedir a les fotografies de la festa!

AMPAIP-festa-benvinguda
Galeria de fotos!