Xerrades a l’Isaac Peral

Des de l’AMPA de l’Isaac Peral i en col·laboració amb la direcció de l’escola ens proposem de fer un seguit de xerrades que esperem siguin de l’interés dels pares i mares dels alumnes i de la comunitat educativa i ciutadana en general.

Les xerrades, sempre gratuïtes i amb servei de canguratge, es duran a terme en la data proposada a les 17 hores a la Biblioteca de l’Escola Isaac Peral, c/ Alexandre Bell 65, 08224 de Terrassa.  

Aneu consultant aquesta pàgina de manera periòdica per conèixer les propostes i inscriure-us en aquelles que us interessin.

Properes Xerrades:

  • 20 de Novembre a les 17:00 – INTERNET SEGURA: XARXES SOCIALS – Els Mossos d’Esquadra, mitjançant l’Ofina de Relacions amb la Comunitat, ens donaran valuosos consells sobre com educar els nostres fills per fer un ús responsable i segur de les xarxes socials. Dirigit a mares, pares i educadors!

  • 03 de Desembre a les 17:00 – L’ART D’EDUCAR AMB AMOR– Propostes concretes per generar la millor versió dels infants des de la confiança, l’equilibri emocional, l’entusiasme, l’autoestima i les motivacions constants amb l’objectiu que siguin Autèntic i totes i aconsegueixin els seus somnis i els seus propòsits.
  • 10 de Desembre a les 17:00 – ECONOMIA DOMÈSTICA – Taller didàctic on treballem com gestionar l’economia familiar, què prioritzar i com administrar-nos per opti-mitzar els nostres recursos de manera clara i eficaç.

  • 17 de Desembre a les 17:00 – VET AQUÍ UN ÀPAT… – Xerrada d’alimentació saludable, fent èmfasi en la importància de la fruita/hortalisses i llet. Les famílies aprendran noves estratègies per inculcar bons hàbits alimentaris als més joves de la casa. A més, es realitzarà una demostració de cóm preparar una recepta que podran tastar insitu.